Igår efter min fjälltur fick jag fint besök från Hälsingland: mormor, morfar och den svarta springhunden! Dagen försvann i ett nafs sedan jag lurat ut mormor och hunden på långpromenad och imorse började vi söndagen med helgfrukost på Gammelgården och sedan en roadtrip bland alla skidanläggningar och så en sväng in till Norge.

Bilderna nedan är från mitt konto på Instagram (@sararonne). Där chockar jag mina följare med att ha håret utsläppt och erkänner att vi tog bilen till toppen av fjället. Ibland kan hurtigheten på den här bloggen gå och dra något gammalt över sig. Jag är också lat och älskar att åka bil uppför och att vara bekväm. Jag satt och myste i bilen medan den växlade ner ju brantare det blev.

Nu sitter jag mest och väntar på att en bootcamp ska dra igång. Jag har sedan i våras tagit hjälp av en bloggkollega tillika fantastisk vän (gissa vem!) för att få ordning på mig själv och göra saker och ting lite mer effektivt och imorgon drar vi igång allvaret. Jag har en känsla av att de närmsta veckorna ska bestå av kokat vatten, gröna blad, lågintensiva morgonpass och tung styrka.

1:a raden fr vä: nyinflyttad i fjällstugan // favoriter från Origins

2:a raden fr vä: chockar Insta med utsläppt hår // besöket har kraschat i soffan

3:e raden fr vä: morfar på vischan // åker bil upp till – och ned från – berget

min helg i sälen

 

0