Typiskheten att jag blev förkyld förra veckan när jag äntligen ville komma igång liksom på riktigt med uppstyrd träning och allt! Den som jag tagit hjälp av, med allmänt välmående och sådär, är den obesegrade 100 miles-löparen Annie. Hon är en av de klokaste jag känner, dessutom hälsochef och – igen – nykorad mästarinna på distansen 100 miles genom Black River Run i helgen. I applause you – du är en stjärna!

Hur som helst – förkylningen från förra veckan är nu ett minne blott och jag har gett mig själv klartecken att köra. Så vad väntar den här veckan? Jo, allt det nedan. På torsdag kväll åker jag ner till Stockholm och helgen är maxad så vi får se vad som blir av det hela. Men fram tills dess är mitt mål att genomföra 6 planerade pass:

Måndag: morgon // pw, kväll // lätt styrka

Tisdag: morgon // pw, kväll // intervaller

Onsdag: långpass

Torsdag: morgon // rörlighet

Sälen Sara 9Sälen Sara 11

Tights & Grå tröja // Nike. Linne i orange // Kari Traa

0