Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HIT

Lika fin som sommaren var, lika fin har hösten varit. Hittills. Idag sken solen här i Sälen liksom många andra dagar när jag varit här. Vinden har mojnat och det är inte ens sådär ruggigt bistert när jag var ute. Det var till och med lite varmt med tunn underställströja och vinterjacka med vindskydd när jag var ute efter jobbet och tränade HIT.

HIT (high intensity training) ska ju vara kort och intensivt och det var det sannerligen. Jag körde 5 varv av:

 • 10 djupa benböj i multibalance trainern
 • 10 utfallssteg (per ben) i multibalance trainern
 • 10 upphopp
 • sprint uppför skidbacke (barnskidbacke alltså

Oh my god vad den där sprinten mer blev en kamp att ta mig framåt istället för att typ rulla bakåt. Jag hade ingen som helst kräm i benen och tog myrsteg. Men det spelar inte så stor roll. Alla muskler kämpade och det är det som är grejen. Nu måste jag räkna hur många backar jag har kvar för jag minns faktiskt inte!

När jag tog mig tid för att stretcha efteråt (applåder!) kom jag på en snilleblixt. Bonuseffekt av träning! …och ett skäl till varför träning inte ska ses som en uppoffring av tid utan egentligen som en del av arbetsdagen.

Träningsglädje Sälen Sara 1

Träningsglädje Sälen Sara 4

casall multibalance trainer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilket hår du har, männscha! Hösten är ovanligt vacker här också, tycker jag. Antar att en är mer beredd efter en perfekt sommar. Fantastiskt löpväder. Hoppas att det får vara samma oktober ut!

  Jeanna 2013-10-01 06:38:46 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Åh – höst! Och Åh – ditt hår! Vågavägraknut!

  Annika - strongday.se 2013-09-30 23:28:44 http://strongday.se
  Svara
 • Eva: 🙂 tack

  Upp&Hoppa: vet inte riktigt hur jag ska tolka det där och att en ponnyliknelse kan vara bra… 😉

  Träningsglädje 2013-09-30 22:35:58
  Svara
 • Så bra! Det där håret får mig lite att tänka på en ponny. På ett bra sätt alltså! 🙂

  Uppochhoppa 2013-09-30 22:23:06 http://www.traningsevent.se
  Svara
 • Älskar tröjan! Och håret. Vilket svall!

  Eva 2013-09-30 19:41:03 http://renaramagrekiskan.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger