Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träning hemma

Det är så rått och kallt och bistert ute så jag bestämde mig för att fästa min Casall multibalance trainer på insidan istället för utsidan av ytterdörren – och träna inne. Pistols och rodd hör till mina favoritövningar. Och så borde jag träna med core…

Nu när det är så kallt så drömmer jag om grejer att träna inomhus. Helst ska jag inte behöva ta mig utanför dörren alls. Därför ser jag fram emot den där vinterträningskvällen på Sportson Haninge på fredag. Det känns som att alla mina träningsproblem kommer att lösas då. Ni vet, gräset är alltid grönare på andra sidan. Vilket får mig att tänka på att jag fick dille på att köpa tens-apparat i somras för att jag var övertygad om att den skulle fixa alla mina problem men jag har inte tagit mig tid att använda den. Det ska jag se till att göra ikväll.

träna hemma casall 1 träna hemma casall 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag kör själv TRX hemma en gång i veckan. Jag tycker den är ett superbra riktigt fyndigt träningsredskap. Och lätt att ta med om man ska ut och resa och vill köra lite träning.

  Madelaine 2013-09-24 22:24:12 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Tack för en bra blogg, du inspirerar mycket!!
  Jag lyssnar även på din podcast, gillar den verkligen. Jag tänkte be dig om en tjänst. Du har alltid så bra musik på alla dina avsnitt. Jag skulle önska att du gjorde en lista på spotify med den musiken. Känns som att det skulle bli en jättebra träningslista. 🙂 Då kanske jag klarar milen lätt som en plätt….
  Kram

  Frieda 2013-09-23 20:23:43
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman