Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grön juice

Grön juice är hajpat. ICA har dragit på ordentligt och det finns gratis juicereceptfoldrar att hämta i butik och maskiner att köpa på lättillgängligt ställe i butik. Har du inte köpt en, och inte heller fått en som bloggare, så kan det vara en tröst att det är rätt enkelt att göra själv.

Köp juice av god kvalitet (på vissa matbutiker kan man pressa själv i flaska) och mixa tillsammans med till exempel spenat (ett tips är att mixa med fryst sådan) eller kiwi eller andra gröna grejer till frukost. Då får du dessutom med fruktkött och fiber och sådant i lättdrucket format. Min gröna lördagsjuice mixade jag med en näve bladspenat och pressad juice från 1 citron.

Min tanke var att juicen ska råda bot på mitt nuvarande allmäntillstånd. Jag är inte ett dugg nöjd med min förkylning som nästan har gett upphov till identitetskris. Jag är ju en sådan person som aldrig blir sjuk! Nu har jag det senaste kvartalet haft märkligt halsont i en vecka och dessutom varit förkyld i några dagar. Det här har inte hänt på år och dagar.

grön juice grön juice 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson