Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grannarna

Idag har varit en fin dag. Och är fortfarande. Fastän jag är snuvig. Imorgon är det jag som lägger fram träningskläderna igen, då är det dags. Dessutom är det helg. Hur kunde det gå såhär fort?

Eftersom jag inte tränat får ni en dagens som civil. Jag skulle vara helt värdelös som modebloggare – min garderob är alltför liten för det. Men min jacka är grym ändå. Ett köp från Peak Performance för några år sedan. Och min scarves, ja den är från Lululemon och mina skor från Nike. Jag kan ju inte skippa träningsgarderoben helt…

På bilderna nedan ser ni några av mina grannhus. En sak som jag tycker kännetecknar dalafjällen är att husen ligger lite hipp som happ. Ja det är faktiskt oordning. De ligger som kors och tvärs mot varandra och lite utspridda. I Åre och Jämtland är det annorlunda. Sådant där är fascinerande tycker jag, att titta på landskap och likheter och olikheter. Det var en av de häftigaste grejerna med att cykla mellan Stockholm (fast det blev Uppsala) och Åre; hur miljön skiftade. Från Uppsalaslätterna till skogen i Gästrikland till pampiga (men förfallna) gårdar i Hälsingland och Härjedalen minns jag inte riktigt hur det var men sen Jämtland som bjöd på vidder och bergstoppar. Man hinner inte alltid se sådant när man åker bil. Det går för fort.

hemma i sälen 35

hemma i sälen 36

hemma i sälen 40

hemma i sälen 41 hemma i sälen 43

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg