Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vintercykling

Jag gillar ju att göra saker. Upptäcka och uppleva. Inför varje resa (särskilt till NYC) och framförallt sommar brukar jag skriva en lista på sådant jag vill att den ska innehålla. Förra sommaren skrev jag att jag ville äta mycket glass (från Riccardos i Halmstad, annan glass kan jag skippa) men också vilka vackra rundor jag ville springa. Redan i augusti skrev jag det här om mina tankar inför hösten som jag ville skulle innehålla ren mat och fokuserad träning, böcker och rödvin. So far so good. Men något jag verkligen vill testa i höst och vinter är att cykla.

Jag ska skaffa mig en trainer och tänker gå på det här eventet nästa fredag (27 september) på Sportson på temat ”tappa inte formen i vinter” med erbjudanden på bland annat trainers. Men – jag vill också cykla cyclocross en gnistrande vinterdag, eller en vacker dag på senhösten likväl. Jag tycker att det verkar kallt men det är ju faktiskt bara att klä på sig. Är man nyfiken på cykling på vintern ska man hålla koll på Öijer framöver.

högbo bruk högbo herrgård högbo 97 högbo bruk

Vinter i Högbo. Dör lite av vackerhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Högbo?! Vackert!

  Camillas dagar 2013-09-21 22:30:09 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Men tack snälla du! Nu fick jag lite press på mig. 🙂

  Henrik 2013-09-18 21:15:49 http://oijer.blogspot.com
  Svara
 • Jeg tenkte jeg i år skulle kjøpe vinterdekk til sykkelen min og få syklet ute også vinter. Problemet her er at det ofte brøytes så dårlig at man må sykle på selve veien og det er jo ikke så populært blant bilistene. Får prøve å sykle midt på dagen når det ikke er så stor trafikk. Er spent på hvordan det er å sykle på vinteren. Tror det kan bli herlig 🙂

  Lone 2013-09-18 18:30:32
  Svara
 • Åh.. Vinter nu tack!!

  Miranda 2013-09-18 16:50:02 http://Www.laddatliv.com
  Svara
 • Apropå NYC så ska jag dit, för första gången, när min kompis ska springa marathon. Vad ska jag inte missa när jag är där? Jag vill shoppa träningsgrejer t ex. Vart ska vi gå? Och finns det nåt annat jag _måste_ göra/äta/dricka?

  Elin 2013-09-18 14:08:16 http://starkochsnabb.wordpress.com
  Svara
 • Vintercykling är underbart och det är lättare än man tror att klä sig rätt, kul att du är sugen på det!

  Elna 2013-09-18 12:25:59 http://www.formcykel.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger