Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogobe

Jag gick med som testmedlem på Yogobe igår. Det finns lite koder här och var, kika in hos Petra eller hos Träningstajtsen till exempel – de samarbetar båda med Yogobe. Jag har hört talas om det ett tag och för mig är det som lockar mig de riktigt bra instruktörerna som finns med. Som Monika & Johanna och Magnus Ringberg till exempel. Det finns fler instruktörer med – men de vet jag inget om och har inte testat. Förhoppningsvis hittar jag fler favoriter.

Jag gillar också att man kan välja längd på sin yoga (från 5 och 10 minuter till 90 minuter) och typ av yoga. Dessutom är det en snygg och clean sida. För mig är både förpackning och innehåll viktigt. Imorse valde jag ett 10 minuters yogaprogram med Monika & Johanna. Lite för kort för att liksom räknas på riktigt kan jag tycka – men med podden Helt Organiskt i öronen så är jag nöjd. Dessutom fick jag till bra ryggrotationer som kändes lugnande och svalkande för kroppen, so it did good!

Yogobe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag kör också en testmånad nu och tycker om det! Men jag går på kryckor så jag kan inte göra så många av passen, det blir mest de lugna med avslappning och meditation. Den här veckan är utmaningen att göra en video varje kväll för att se om det får mig att sova bättre. Jag har även provat pausenpassen, de som man kan göra på kontoret exempelvis. Passar perfekt i pluggpauserna! Igår ramlade jag över ett tips på stretch för baksidan som jag tyckte var himla bra. Jag ska absolut fortsätta att kika runt för att hitta fler guldkorn:)

    Frida 2013-09-17 19:39:40
    Svara
  • Har inte kommit mig för att testa ännu, men lockas också av designen och instruktörerna. Tror det är kanon och kommer med all sannolikhet klicka mig in där any day.

    Anna (orka mera) 2013-09-17 15:40:59 http://piggelina.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger