Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

1-0 till mig!

Imorse tog jag mig ut på morgonträning trots att jag hade svårt att sova igår kväll. 1-0 till mig. Jag hade med mig springhunden och vi valde elljusspåret i skogen. Jag trodde att vi skulle få se en älg eller två eftersom det var typ gryning men icke. Ingenting alls utöver det vanliga hände faktiskt. Det var morgondaggigt i hela luften och luggen lockade sig.

När jag kom hem mixade jag frysta hallon med kesella. Jag föråt mig på kesella i våras och det är knappt sväljbart numer. Men med lite smak på så blev det fullt ätbart.

Det är ungefär så spännande som min morgon var. Hur var din?

hemma i sälen 20

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det ble bare en rask luftetur med hunden før jeg måtte forte meg til dagens første avtale, men så ble det tur og utendørs styrketrening etter lunsj, så jeg er fornøyd 🙂

  Lone 2013-09-16 19:52:28
  Svara
 • En lysande morgon, faktiskt! (alla är ju inte det …). Crossnature och Crossnature Mama inne i Helsingfors, med ett inspirerande fikamöte där emellan. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt.

  Sen kom jag hem till huset (en byggarbetsplats) och insåg att byggarna inte stängt källardörren när de börjat riva en vägg. Hela huset var VITT. Kul. Storstädade nämligen igår. Fail.

  Anna 2013-09-16 13:53:53 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara
 • Jo, jag kom också upp enligt plan i morse trots lite halvknackig sömn. Jag har ett rörlighetsprogram som sjukgymnasten ordinerat mig att göra två gånger om dagen. De senaste veckorna har jag lyckats göra dagens första omgång på morgonen, vilket känns bra. Sen cyklade jag till jobbet och blev så pepp efter din instabild att jag faktiskt tog en omväg. Nu är det inget att skryta med, jag cyklar i kavaj (med regnställ utanpå) så det är ingen träningscykling precis utan mer för friskluftsintaget 🙂 En bra start helt enkelt!

  Sara Borg 2013-09-16 12:23:31 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Som vanligt en promenad med hunden i morgondimma ungefär klockan 06:00…GÄSP! Men oj så pigg man blir och dagen har ett behagligt lunk över sig.
  Sedan är det min halvfaste dag i dag så ingen frukost utan endast te,kaffe och vatten fram till lunch. 🙂

  Berit 2013-09-16 10:51:57
  Svara
 • Fått ett tråkigt besked från sjukgymnasten att jag behöver vila min fot ifrån löpning. Hur gör man det när man har hur mycket energi som helst?! Jag får försöka hitta på nåt annat..

  Några tips? 🙂

  Mia 2013-09-16 10:01:40 http://www.miassteg.se
  Svara
 • Älsk på det! Jovars, vaknade tidigt, somnade om, gick upp till ösregn och satte en bokning det första jag gjorde när jag landat på jobbet. Boom. Det blir en bra dag.

  uppochhoppa 2013-09-16 09:59:04 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Bra jobbat Sara! Jag failade tyvärr, men imorgon, då är det en ny morgon! 🙂

  Karin Tri - triathlon 2013-09-16 09:56:17 http://www.karintri.com
  Svara
 • Precis som du tog jag mig ut i löpspåret med min lilla springhund. Dock insåg jag efter några km att kroppen inte var som den skulle. Väl hemma tog jag tempen och insåg att jag var febrig. Troligtvis märkte jag inget innan eftersom jag nästintill halvsov innan kroppen drog i gång:) Tråkig start på veckan, men snart är det nya friska tag….förhoppningsvis 😉

  Energeticas Blog 2013-09-16 09:17:04 http://energeticas.wordpress.com
  Svara
 • Jag gick ner till Humlegården i ösande regn. Gatorna var spegelblanka! Därifrån sprang jag med ett litet gäng Nike + run Stockholm-are, ut och runt i Lill-jansskogen, sen tillbaka. Fy så tungt ett tag men kroppen var lätt igen så fort vi var klara. Det blev 6km på en halvtimme (nästan) och nu sitter jag hemma igen med koftan på och ljusen tända.

  Rebecka 2013-09-16 08:36:50 http://alltingnu.blogg.se
  Svara
 • Härlig morgon, här blir det inte någon Pw förrän i eftermiddag. Nu ska vi snart köra iväg och laga bilen hos min pappa men kanske att jag hjälper till att rasta några av hundarna på pensionatet medan jag ändå är där uppe 🙂

  Mamma Cherie | Träning - Vardagsliv - Företagande 2013-09-16 08:17:04 http://www.mammacherie.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger