Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Praise the lord!

Såhär på självaste valdagen har jag fått ett tecken! Min rygg som varit lite knepig sedan typ jättelänge har gett med sig. Efter en snabbrull på min foam roll. Annika hade med sin foam roll till Playitas och rullade så gott som varje dag och även om jag gav den ett – förvisso väldigt kort – försök så kände jag ingen skillnad. Ingen skillnad har jag heller känt efter mina senaste 2 naprapatbesök jag gjort här uppe i Sälen även om naprapaten tyckte att hon hittade vissa grejer högt upp i ryggen. Hon tryckte till mig lite här och där och det knakade till, men så värst rörligare kände jag mig inte. Men som sagt, en snabbrullning med en svart springhund hoppandes på mig, och jag hörde hur det knakade till i ryggen och min stelhet försvann. Hallelujah!

Jag har inte skrivit om det så mycket men jag har varit oändligt stel och liksom tappat all kraft när jag böjt mig fram. Det har kommit när jag till exempel gjort benböj och jobbat mycket med just sätes- och höftmuskulatur. Det har inte varit särskilt frestande att gå till gymmet för att köra tung styrka när jag känt mig allmänt orörlig men konditionsträning har för det mesta funkat fint. Jag läste en kommentar på Facebook om en tjej som beskrev samma symptom, men som blivit ”helad” av en tuff benmassage. Det tycker jag personligen lät förfärligt jobbigt (jag går hellre till tandläkaren än får benmassage) så om lite rullande hjälper är ingen lyckligare än jag.

PS. Jag hoppas att jag inte jinxat detta nu…

foam roll

hemma i sälen 12 springhunden

Min foam roll från Casall på översta bilden, och springhunden på den nedersta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] ös på jobbfronten igen, sedan ska jag till naprapaten för tredje gången på några veckor. Men min stela rygg har hittat en lösning så jag är glad! Naprapatum håller till på Experium i Sälen och här finns Wayne’s Coffee […]

  Brrr! | Träningsglädje 2013-09-19 07:37:42 http://www.traningsgladje.se/2013/09/brrr/
  Svara
 • Åh jäklar. Är det vad jag behöver kanske? Vad skönt, passa på att dansa limbo och annat kul nu!

  Pigg&Duktig 2013-09-16 07:23:10 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Skönt att det släppte! Ibland är rollern magisk, ibland känner man sig bara fånig och råkar trassla in håret.

  Mysigt också med vovve – saknar min när jag ser din bild. Leo hade samma blick när man fotade honom. Unimpressed liksom.

  Heidi 2013-09-15 23:13:57
  Svara
 • Halleluja!

  Jeanna 2013-09-15 21:47:23 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Hoppas verkligen att de var stelheten som försvann för gott! 🙂

  Rund är också en form! 2013-09-15 21:10:15 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • haha! Vad festligt! Fixat (gratis) på typ 2 sekunder. Hoppas du gav springhunden en fin belöning. 🙂

  Ingmarie 2013-09-15 21:02:13 http://blog.nemonisimors.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk