Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Finbesök!

Igår efter min fjälltur fick jag fint besök från Hälsingland: mormor, morfar och den svarta springhunden! Dagen försvann i ett nafs sedan jag lurat ut mormor och hunden på långpromenad och imorse började vi söndagen med helgfrukost på Gammelgården och sedan en roadtrip bland alla skidanläggningar och så en sväng in till Norge.

Bilderna nedan är från mitt konto på Instagram (@sararonne). Där chockar jag mina följare med att ha håret utsläppt och erkänner att vi tog bilen till toppen av fjället. Ibland kan hurtigheten på den här bloggen gå och dra något gammalt över sig. Jag är också lat och älskar att åka bil uppför och att vara bekväm. Jag satt och myste i bilen medan den växlade ner ju brantare det blev.

Nu sitter jag mest och väntar på att en bootcamp ska dra igång. Jag har sedan i våras tagit hjälp av en bloggkollega tillika fantastisk vän (gissa vem!) för att få ordning på mig själv och göra saker och ting lite mer effektivt och imorgon drar vi igång allvaret. Jag har en känsla av att de närmsta veckorna ska bestå av kokat vatten, gröna blad, lågintensiva morgonpass och tung styrka.

1:a raden fr vä: nyinflyttad i fjällstugan // favoriter från Origins

2:a raden fr vä: chockar Insta med utsläppt hår // besöket har kraschat i soffan

3:e raden fr vä: morfar på vischan // åker bil upp till – och ned från – berget

min helg i sälen

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tror på Jessica Claren. Heter hon så? Hon med de fina bildkollagen och cyklandes?

    Karin 2013-09-15 23:17:35
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger