Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunset at Playitas

Igår var sista dagen vi fick se solen gå ner här på Playitas. För den här gången. Det var också sista middagsbuffén – och så vidare. Idag åker vi hem till Sverige och vi landar sent ikväll. Jag åker upp till Sälen på typ direkten och Grabben åker hem till lägenheten på Kungsholmen. Jag ser fram emot att dra på mig mössa och dricka te och läsa böcker. Och springa i fjällen såklart.

Playitas har varit fantastiskt och jag skulle absolut vilja åka hit igen. Det skulle vara kul att testa en temavecka. Just nu är här någon typ av fitnessvecka från Sverige! Det har också anlänt en hel del triathleter, de utmärker sig liksom med sina sleeves och våtdräkt i poolen. I höst kör Topphälsa en träningsresa, det finns en vecka för grenarna i en svensk klassiker och så finns det multisportvecka. Bland annat. Jag skulle också kunna tänka mig en uppbyggnadsvecka inför skidsäsong, en funktionell träningsvecka och kanske en bootcampvecka.

Playitas Sara 91 sunset

Playitas Sara 92 sunset

Playitas Sara 93 sunset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje