Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lighthouse run

Imorse skippade vi morgonträningen eftersom Grabben skulle ställa upp i Lighthouse race på morgonkvisten. Logiken i att min egna träning uteblev haltar något, men det blev som det blev helt enkelt. Hans upplevelse av loppet kan ni läsa här. Några timmar senare sprang jag och Annika också.

Det hade – hör och häpna – åskat och regnat en del under eftermiddagen på Playitas så luften var full med syre och det var inte så fasligt varmt. Jag såg framför mig 6.5 km uppförsbacke och sedan 6.5 km nedförsbacke. Fram och tillbaka till en fyr på ett berg alltså. Den punkten är också där Europa är som allra närmst Afrika och på en bra dag kan man ana fastlandet där borta. Just idag var nog ingen bra dag för horisonten flöt liksom ihop till ett suddigt streck även om det var fantastiskt vackert.

Rundan börjar med några kilometer uppför. Sedan lite utför och lite platt och sedan en grym uppförsbacke med serpentinsvängar som leder upp till fyren. De sista 800 metrarna gick vi…

Vulkanön Fuerteventura är häftig med sitt ensidiga men dramatiska landskap. Jag får associationer till både Mexiko och USA – eller främst filmer som utspelar sig i dessa länder där man kör bil längs långa raksträckor i ökenliknande landskap och luften liksom dallrar av hetta och någonstans kantas vägen av en dammig mack där en cola står och väntar i en jättekall kyl. Eller vänta nu, det kanske var en reklamfilm?

Jag och Annika hade sjukt bra flow och en fantastiskt härlig runda, ett av de bästa träningspassen på hela veckan hittills. Upplevelsen var storslagen och benen kändes starka. I början regnade det på oss men mot slutet stekte solen. Det går nog inte att önska sig mer!

Playitas 404 lighthouse run

Playitas 406 lighthouse run Playitas 407 lighthouse run Playitas 412 lighthouse run Playitas 414 lighthouse run

Playitas 417 lighthouse run

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje