Solen skiner här i fjällen – även efter arbetstid. Jag tog med mina obligatoriska gigantiska hörlurar och begav mig av på lite utflyktsträning framåt kvällskvisten. Mitt första mål var att hitta till utomhusgymmet mellan Experium och Lindvallens fäbod. Här finns både det ena och det andra och jag körde 20 minuters amrap bestående av 10 repetitioner av:

  • benböj
  • axelpress (med stockarna i gymmet)
  • rodd (med stockarna i gymmet)
  • räckhäv (med stockarna i gymmet)
  • armhävningar
  • höga kliv upp på stubbe

Efter det där så spanade jag uppåt skidbacken och bestämde mig för att beta av ytterligare en på den här utmaningen. Det är tveklöst svårare att göra den här utmaningen i fjällmiljö jämfört med minibackarna söderöver. I Halmstad tog en vända uppför skidbacken bara några minuter – här tar det typ en timme att komma uppför (och nedför). Visserligen fick jag en barnbacke på köpet – men ändå. Upplevelsen är däremot mångfalt större.

sälen lindvallen utomhusgym 1 copy

sälen lindvallen utomhusgym 5 copysälen lindvallen 1  copy

sälen lindvallen 2 copysälen lindvallen 7 copy

Jacka // Craft

Tröja // Casall

Skor // Nike Free 3.0

Tights // Nike (Legend)

0