Med på den här löparveckan i alperna är Salomon och Craft och Friskis & Svettis. Varje morgon kan man testa prylar och kläder och så lämnar man tillbaka dem efter dagens slut så tvättas de och doftar blomsteräng till morgonen därpå. Inför första dagen fick alla en löparryggsäck med en massa grejer i: underkläder från Craft, strumpor från Craft, funktionströja från Craft, bars från Pulsin och en påse fruktchips och viktiga bra att ha-grejer från Friskis & Svettis.

Löparryggsäcken invigde jag på en gång. Jag dricker sjukt mycket vatten här nere så jag proppar den full med vätska och en tunn vindjacka utifall vädret skulle slå om. Imorgon rapporteras det bli snö – visserligen inte på den höjd vi befinner oss på (1066 m.ö.h.) men ändå. Igår var det som sagt över 25 grader…

alperna salomon running week

0