Trots 2000 höjdmeter i alperna var barnbacken i Lindvallen lika jobbig som förut. Kanske, kanske var första vändan upp lite enklare än den sista förra gången – men sedan var det bara maxpuls hela tiden. 6 vändor blev det i alla fall – och nu har jag bara 75 stycken kvar. Annie är grym på att springa i backar och gav några backlöpningstips på Fitness Magazines webb-tv i somras. Jag tänker ofta på det där med höften (vad jag sedan gör är en annan femma). Ett annat tips är att gå 2 steg och springa 1 steg när det är brant och man känner att man inte orkar.

Dagens morgonträning kammade jag också hem imorse. Det blev en sväng rörlighet. Jag rullade ut yogamattan nedanför sängen och rullade ner mig själv på den. Jag gjorde några övningar för min stela bröstrygg men var så trött att jag istället för att gå upp och äta frukost rullade tillbaka till sängen igen. Men jag rörlighetstränade i alla fall!

sälen lindvallen höst 2 sälen lindvallen höst 3 sälen lindvallen höst 4

0