Jag vet – det är inte höst än. Men tids nog. Och jag har redan börjar förbereda mig i tanken. Dels så måste jag strukturera upp mina underställ lite. Jag har förmånen att ha ett gäng underställ som är olika bra för olika grader och intensitet man tänkt träna i (hej högteknologiska träningskläder!) – men jag har inte haft vett nog att sortera upp dem. Under sommarmånaderna ligger de i en låda under sängen. Under vintermånaderna får de dumt nog ingen framhävd plats i garderoben utan ligger fortfarande i en låda under sängen – fast lite mer högst upp. Men strunt i det – jag har också funderat på att skaffa mig en trainer. Jag har aldrig ägnat tanken någon uppmärksamhet förrän idag. Den kom från ingenstans men kändes liksom självklar. Jag är ju cyklist och cyklister måste träna cykel. Spinning i all ära men – not quite the same. Jag har redan rådfrågat den här tjejen om bra tips och fick till svar att jag förmodligen vill ha en trainer som inte låter så mycket (eventuella grannar på undervåningen blir förmodligen inte så glada) och att den ska vara enkel och inte strula. Nu ska jag dammsuga nätet!

karintri trainer

Bild lånad från KarinTri – en grym cyklist (och triathlet) och en riktigt bra kompis!

0