Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lager på lager

Träningsvärken från veckan som gått börjar så smått att avta och jag testade piggheten i benen under en powerwalk så snart jag kom fram till Sälen efter några timmars bilkörning från Stockholm. Det är en vacker väg att köra och jag ler alltid vid den kittlande känslan när jag åker över Söderås ner mot Rättvik. När jag var ute och gick växlade luften mellan sommarvarmt och friskt och kallt och det var som att den låg lager på lager. Det var en dryg vecka sedan jag sist var här uppe i Dalarna och då var det höstfriskt – idag när jag kom hit var det som att sommaren ändå gjort ett återbesök och mina grannar satt ute i kvällssolen. Jag hoppas att det blir en fortsatt fin sensommarvecka!

salomon s lab vindjacka

Jag körde också lager på lager: Craft Concept Piece och supertunn teknologisk vindjacka från Salomon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg