Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Restaurang Grill

Den här dagen började tidigt och dessutom skippade jag frukost. Oh no! Jag har fastnat i serien Orange is the new black vilket har gått ut över mina sömntimmar (därav den odugliga frukostprioriteringen). Jag sov hela bussresan från Bad Gastein till Salzburg (visserligen bara dryga timman) och sedan nästan hela flygturen till Arlanda. Bilen stod kvar där den skulle och vi hittade den i parkeringsgaraget på flygplatsen på första försöket. Så fort vi kom hem så tömde jag väskan på svettiga träningskläder och lassade tvättmaskinen full. Som vanligt är det inte att tvätta i rask takt som är problemet när man bor i lägenhet – det är att hitta plats att hänga upp grejerna…

Eftersom jag och Grabben inte längre ses varje dag nu när jag jobbar på annan ort så har vi bestämt att ses på riktigt när vi väl gör det. Nu i alperna sågs vi inte vansinnigt mycket heller så under eftermiddagen passade vi på att ta en kaffe i solen på espressobaren som ligger granne med oss och någon timme senare promenera till restaurang Grill på Drottninggatan för att äta middag. När vi senare gick hem tog vi vägen över Kronobergsparken och uppförsbacken kändes som en bit kaka jämfört med alptopparna i Österrike. Hoppas den känslan varar för evigt (men troligtvis inte).

Grill var riktigt bra ikväll – mycket bättre än jag mindes restaurangen innan den där branden för några år sedan. Vi satt i biblioteket och hade svår beslutsångest inför val av maträtt att beställa in men Grabben valde att gå all in på kött och jag gick all in på fisk. Det blev en riktig wow-kväll och eftersom vi åt middag tidigt så promenerade vi hem samtidigt som solen gick ner och det finns fortfarande massor av kväll kvar.

grill restaurang stockholm

Tivolidelen till vänster och biblioteket till höger – Grill är indelat i en massa härliga fantasifulla vrår

grill restaurang drottninggatan

Jag åt tonfisk som jag stekte några sekunder på stenhäll (som ser ut som en köttbit) – fruktansvärt gott!

sara stockholm

Mycket glad tjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger