Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trail i alperna

De senaste dagarnas förtjusande väder byttes till idag ut mot låga moln och fukt i luften. Planen att springa på rätt många höjdmeter modifierades och vi sprang trail i skogen. Hellre 15 grader än typ någon ynka plusgrad och snö. Backar fick vi i alla fall…

Det blev ungefär 11 km för min del med mycket härlig terräng och utsikt över moln och dal. Och väldigt mycket uppför… det märks att benen fått jobba de senaste dagarna om man säger så. Jag har ingen träningsvärk, men de är lite trötta. Som härligt komplement till all löpning så har Frida från Friskis & Svettis kört en del rörlighet med oss, och igår även ett corepass. Ikväll väntar lite funktionell styrka och mina ben ligger just nu raklånga i sängen och laddar upp!

alperna trail 4 badgastein alperna trail 7 badgastein

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tusen tack Majja

    admin 2013-08-21 17:50:50
    Svara
  • Sara, dina bilder är verkligen FANTASTISKA. Tack för att du bjuder på dessa utsikter. Jag gillar resonemanget om kravlös träning i Träningsglädje talks. Det är precis vad jag ser fram emot i höst! Nämnde podden här –> http://iform.se/blogg/motivationsbloggen/126-pass och hoppas att fler tänker skaffa mer KRAVLÖS träning i sina liv. Det är ju awesome.

    Majja, Motivationsbloggen 2013-08-21 09:08:46 http://www.iform.se/blogg/motivationsbloggen
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger