Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Casall AW13

Imorgon åker jag ner till Stockholm för att sedan ta mig vidare mot alperna. Min mellandlandning hemma i lägenheten kan behövas. Garderoben här i Sälen passar bäst för en sandstrand i ett varmt Halmstad snarare än höstvindar i fjällen. Häromdagen önskade jag att jag haft ett tunt underställ med mig när jag skulle ut och träna. Men det hade jag såklart inte. Vem packar sådant för en augustimånad liksom? Inatt rapporterades det i alla fall om någon minusgrad nere i Sälens by men här uppe på fjället är det mildare och bland de morgonpigga som jag vet körde en gigantisk lång backintervall innan arbetsdagens början idag så funkade det alldeles utmärkt med linne.

Inför nästa vistelse i Sälen så ska jag garanterat packa ner några av mina tunnare underställ. Och sneglar lite mot Casall AW13. Jag gillar ju kombon trekvartstights och långärmat och kanske ett pannband på det. Hooden kommer med beskrivningen ”tillverkad i ett stretchigt material med fleecad insida för värmande effekt, och meshpaneler för ventilation”. Perfekt för härligt höstväder.

casall aw13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger