Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Brudar & Bikes

I de södra delarna av Sverige har Sportson kört tjejkvällar med namnet Brudar & Bikes med bra erbjudanden – och framförallt mektips och sådana smarta saker. Onsdag den 28:e augusti kör man i Stockholm på Sportson Kungens Kurva. Eventet som endast är öppet för tjejer hålls efter ordinarie öppettider, mellan klockan 19-21 och det bjuds på snittar och kanske lite skitiga fingrar om du också vill testa att meka.

Under kvällen erbjuder Sportson 20% på allt i butiken – och 10% rabatt vid beställning av 2014 års modeller. Jag tänkte försöka kolla på trainer som jag skrev om häromdagen. Här uppe i Sälen blåser det höstvindar nu även om det fortfarande är badtemperaturer ett femtiotal mil härifrån. Det kommer vara skönast att stanna inomhus och cykla…

Sportson har frågat mig vilka mektips de ska demonstrera och jag frågade tidigare i somras och fick lite förslag: hur ställer man in växlar? Hur får man bort grejerna på styret när man ska linda om styrlindan? Och varför ska man ens linda om? Hur lagar man punktering? Vilka verktyg behöver man ha med sig när man cyklar? Hur ska man förvara dem? Hur byter man kedja? Och så lite mer träningsfrågor så som hur ska man sitta på cykeln? Måste man ha kadensmätare eller hur ska man tänka med kadensen?

Finns det fler frågor som jag ska tipsa Sportson om? Och ni som kommer (jag hoppas ni är många, det vore superskoj!) – anmäl er via mail till patrol.stockholm@sportson.se OCH gå med i eventet på Facebook för mer info. Det kommer bli en supertrevlig kväll!

Nishiki Limited 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] har väl inte missat det här? In och anmäl […]

  Cykla! | Träningsglädje 2013-08-23 09:14:08 http://www.traningsgladje.se/2013/08/cykla/
  Svara
 • Stefan: cykeln var inte laddad och jag kunde inte växla. 😉

  Annica: jo den funkade fint i många år men nu ville jag uppgradera till karbon och elektroniska växlar. och så skaffade jag ny bil och min gamla blå cykel blev inte så snyggt tillsammans med röd cykel… (skämt åsido)

  Jennie: kom till sthlm!

  admin 2013-08-15 18:04:40
  Svara
 • Åh, hoppas att sportson i falun också ordnar en sån kväll!

  Jennie 2013-08-15 15:05:47
  Svara
 • Typiskt att allt händer samma kväll…. En liten fråga för en som går i cykelköpartankar. Var du inte nöjd med din Scott? Ser att du har bytt cykel? Har din nya cykel finesser du saknade på din ”gamla”?
  Tack för en mycket trevlig o inspirerande blogg!!

  Annica 2013-08-15 07:37:55
  Svara
 • Tips no1: När man fotar cyklar ska kedjan ligga på stora kakan. Varför? Det är snyggare!

  Stefan 2013-08-14 17:50:37
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger