Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WeSC hörlurar

Här kommer ett till shoppingtips. Jag börjar bli lite tjatig jag vet men eftersom jag uppdaterar alla webbshoppar efter höstnyheter så hittar jag ett och annat guldkorn. Hörlurar från WeSC i knalliga färger – prissänkt från 599 kr till 199 kr (för vit modell). Jag har rätt nyss börjat springa med sådan modell som sitter utanpå huvudet istället för ploppar i öronen. Jag gillar det! Hörlurarna är oftast så lätta att de knappt märks och så får jag inte ont i öronen. Ibland kan jag bli trött på att ha grejer i öronen och liksom slita bort allt. Mina egna lurar från SOL Republic köpte jag ursprungligen för att de skulle ha grymt ljud och för att användas för att mixa musik till mina klasser. De har funkat bra till det. Numer är de oumbärliga eftersom jag jämt och ständigt lyssnr på pod – och så använder jag dem som headset.

Wesc hörlurar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har de där lurarna (i ceriserosa) och är supernöjd med funktionen. Jag köpte dem i våras, eller vintras, jag kommer inte riktigt ihåg. Lurar man stoppar i öronen sitter inte så bra på mig. De trillar gärna ur när jag springer lite snabbare och det är fruktansvärt störande att behöva plutta in dem igen hela tiden. Eftersom jag inte känner mig så snygg i de här rosa så har jag tidigare mest använt dem då jag springer löpbandsintervaller men nu under sommaren har jag vant mig vid att se ut som en utomjording så nu har jag dem även vid utomhuslöpning 🙂

    Nu funderar jag faktiskt på att införskaffa en annan färg också då cerise inte passar allt i min träningsgarderob…

    Sara Borg 2013-08-12 13:43:21 http://saraborg.blogspot.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger