Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fokusvecka

Ni vet ju att jag gillar projekt. Projekt av alla de slag! Och jag tänker att det här med att ha fokusveckor inte är så dumt. En vecka där det mesta flyter på i vanlig ordning men där jag liksom fokuserar på något särskilt som jag vill jobba på för att dels få in vanan men också för att känna mig lite duktig. Förra veckan sov jag dåligt och morgontränade inte en enda dag. Om jag sover bättre den här veckan så ska mitt fokus bli att faktiskt morgonträna. Det behöver inte vara något märkvärdigt – en powerwalk funkar fint. Eller en stunds rörlighet på yogamattan om hösten är lite för påtaglig utanför huset.

sälen lindvallen utomhusgym 2 copy

Utsikt i Sälen där jag spenderar den här veckan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk