Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Löpning på fjället

Efter jobbet snörade jag på mig mina trailskor (ett par Icebugs just nu) och begav mig ut på fjället. Det fina med Sälen är att det är lättsprunget – fjället är liksom inte så högt och inte så brant. Det hade regnat en sväng på eftermiddagen men lagom till min after work sprack det upp och blev alldeles soligt. Jag tog sikte på en stuga ett gäng kilometrar bort och följde de klassiska röda kryssen. I början gick det uppför och blåste motvind men när jag äntligen fick vända ner mot en dal så blev löpningen enklare och stördes bara av svårsprungen klippsten lite nu och då.

Väl framme vid stugan mitt ute i ingenstans valde jag en annan väg tillbaka. Så himla typiskt mig på många sätt. Fast – i en av Jillian Michaels senaste podcasts så presenterar hon forskning som säger att risktagare är lite lyckligare (och även lite oroligare – bör tilläggas) än genomsnittet så jag valde att le hela vägen tillbaka trots att jag inte visste om jag skulle hamna längst ner i dalen och därmed väldigt långt från min parkerade bil – eller om jag skulle hamna på min ursprungliga led till sist. Sälenfjällen är lättlöpta på många sätt och jag hamnade precis där jag skulle och kunde efter runt 100 minuters traillöpning (med en hel del gång) köra iväg i ungefär samma ögonblick som den första regndroppen landade på vindrutan. Klart bra after work!

sälen lindvallen löpning på fjället 3

Min bästa fjälloutfit! Tights // Röjk. Funktionströja // Craft. Terrängskor // Icebug.

fjällen löpning fjällen löpning fjället 9 fjällen löpning fjället 8 fjällen löpning fjället 7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • […] vidare till Söräng där min mormor förbarmade sig över mig och stod och väntade med varm bil. Äventyrare är lyckliga människor, visst var det […]

  Flottarleden | Träningsglädje 2013-08-11 15:35:02 http://www.traningsgladje.se/2013/08/flottarleden/
  Svara
 • Underbara bilder!

  Sof 2013-08-07 17:02:11 http://www.sofenlopen.blogg.se
  Svara
 • Underbara bilder. :-))
  Vad hände med dina X-talon? Har du dem kvar också?

  Rund är också en form! 2013-08-07 09:39:18 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Åh, fina inspirerande bilder och text! Som vanligt vad gäller dig! Kul att få se Sälen på sommaren då den oftast besöks på vintern tyvärr! Misstänker att du har ngt stort spännande framför dig däruppe. lycka till!!

  Isa 2013-08-07 06:58:30
  Svara
 • Åh vilken härlig väg och raksträcka!

  Annika - strongday.se 2013-08-07 06:50:57 http://strongday.se
  Svara
 • Du har verkligen hamnat rätt Sara – jag är så glad för din skull!

  Helena 2013-08-07 05:40:32 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Ska du vara med på Hälsoweekend i Sälen 7-8 september Sara? Du skulle platsa där 🙂

  Jag & Jonas är med & leder pass/föreläser.

  Anna -Trend o träning 2013-08-06 22:33:32 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Vilken underbar aw! Myr och fjäll, mitt favoritunderlag. Och jag älskar verkligen ledkryss! Har till och med ett som inredning i min lägenhet… 🙂

  Jojohanna 2013-08-06 22:05:37 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Pigg & Duktig: 🙂 kom upp! du kan jobba på distans. vi har internet!

  admin 2013-08-06 21:43:43
  Svara
 • Ååååååååh……behöver du en assistent? 😀

  Pigg&Duktig 2013-08-06 21:41:19 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger