Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej Sälen!

Vilken dag! Jag avslutade den med dryga 20 mils bilkörning med vinden i håret under ljummen kvällssol. Och nu är jag i Sälen med gräsgröna pister utanför fönstret. Snart ska jag rulla ut yogamattan och ge min rygg lite kärlek, sedan ska jag lägga mig tidigt och invänta min första riktiga arbetsdag på länge. Eftersom jag ska påbörja lite nya jobbgrejer är jag härligt fri från semesterslutångest – dessutom ser jag fram emot en rolig fortsatt augusti och september.

sälen lindvallen sommar 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk