Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Hej Sälen!

Vilken dag! Jag avslutade den med dryga 20 mils bilkörning med vinden i håret under ljummen kvällssol. Och nu är jag i Sälen med gräsgröna pister utanför fönstret. Snart ska jag rulla ut yogamattan och ge min rygg lite kärlek, sedan ska jag lägga mig tidigt och invänta min första riktiga arbetsdag på länge. Eftersom jag ska påbörja lite nya jobbgrejer är jag härligt fri från semesterslutångest – dessutom ser jag fram emot en rolig fortsatt augusti och september.

sälen lindvallen sommar 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström