Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej Sälen!

Vilken dag! Jag avslutade den med dryga 20 mils bilkörning med vinden i håret under ljummen kvällssol. Och nu är jag i Sälen med gräsgröna pister utanför fönstret. Snart ska jag rulla ut yogamattan och ge min rygg lite kärlek, sedan ska jag lägga mig tidigt och invänta min första riktiga arbetsdag på länge. Eftersom jag ska påbörja lite nya jobbgrejer är jag härligt fri från semesterslutångest – dessutom ser jag fram emot en rolig fortsatt augusti och september.

sälen lindvallen sommar 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson