Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hello August

Den här första augustidagen började med melon, yoghurt och pekannötter och fortsatte med morgonjogg. Oftast brukar det liksom vara tvärtom. Eftersom jag hade energi i kroppen drog jag på lite på löpningen och gjorde den till en progressiv historia. Jag har precis lagt mandlar i blöt också – ni kan säkert gissa varför och om ni inte har den blekaste så kommer ni snart få veta! I mitt högst aktiva medvetande har jag sytt ihop säcken till min nästa podcast och jag hoppas kunna spela in den idag. Ni som följer mig på Instagram och på Twitter (jag heter @sararonne) har nog rätt så bra koll på mina podavsnitt men här finns också avsnitten. Har du lyssnat på alla?

pekanpelargon

casall 2

Tights & Tröja // Casall

Skor // Adidas Adios Boost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar dina poddar, lyssnat på alla!!!!

  the B-ROOM 2013-08-01 23:22:49 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Vill tacka för dina Halmstad-tips! Jag har spenderat mycket tid i Halmstad i sommar och dina tips har gjort sommaren bättre än någonsin 🙂 Ta bara Spis & Deli, I just lov it!!! Anmälde även mig och sambon till ett MST-pass förra helgen, vilket jag varit så sugen på att testa. Det blev tyvärr inställt pga någon aktivitet på brottet, hoppas att det kommer ett nytt tillfälle innan sommaren är över….

  Ska erkänna att jag ligger lite back med dina poddar…dagens morgonjogg lyssnade jag dock på en, den om vilken årstid som är bäst….den var toppen (som alltid en mycket bra start på dagen)! Har nu några avsnitt att se fram emot…

  Cindy 2013-08-01 21:24:15
  Svara
 • Jag är ingen pod-lyssnare direkt, men jag har precis börjat lyssna på dina! Har bara hunnit med ett par stycken och tänker beta av dem i turordning… 🙂

  Louise 2013-08-01 17:25:11 http://loplust.blogspot.se
  Svara
 • Ser fram emot ett nytt pod-avsnitt! Gärna ett långt ett 😉

  Linda 2013-08-01 16:47:59 http://domoreof.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg