Dagens frukost: smoothie, grov smörgås med keso och avokado och en kaffe – på Tillsammans.

Dagens väder: sjukt varmt och solsken – precis som i princip alla andra dagar på min semester. Oddsen på det? Jag älskar den här sommaren!

Dagens strand: Lynga, inte lika länge som igår dock.

Dagens enda to do: lämna in cykeln för lite kik på Sportson Halmstad. Älskar att de fixar till grejer typ på studs. Fick sms om att allt var klart 3 timmar efter inlämning.

Dagens shopping: 2 gigantiska vattenmeloner – fick plötsligt sug när jag låg på stranden.

Dagens outfit: baddräkt från Speedo Sculpture-serien. Älskar snittet och detaljen i ryggen.

Dagens bok: Innan floden tar oss. Gårdagens bok hette Stål. Jag gillar böcker som består av livsöden i en rätt bister samhällsskildring. Det värsta jag vet är romantiserande av verkligheten, i böcker och på film. Ändå är det just det sista jag söker i livet – samtidigt som jag i allra högsta grad är medveten om verkligheten. Märkligt det där. Ska nog podda om det en vacker dag!

Dagens hälsostatus: okej. Det är bara för att jag är en tränande människa som jag märker att det inte är på topp. Jag har inte ont i halsen – men jag känner min kropp tillräckligt väl för att förstå att jag inte ska träna. Det kommer fler träningsdagar. Imorgon. Och dagen efter det. Och efter det. Och efter… ja ni fattar!

Speedo sculpture 1

Sportbränna! Och Speedo Sculpture!

0