Ja jävlar, nu är det kört. Jag borde haft vett att veta att så fort jag skrev det här så slog det rot i hela kroppen. Det är ju för fan klart att jag ska springa (eller gå) uppför en herrans massa skidbackar de närmsta 4 månaderna!

Vi börjar nu. Och slutar i lagom tid till oktober är slut! 50 låter lite mesigt så vet ni vad? Jag slår till på 100!

100 vändor uppför valfria skidbackar alltså. I Halmstad är utbudet lite skralt men jag vet i alla fall 2 som finns på lagom avstånd. Från och med augusti kommer jag typ leva vid foten av Sveriges största skidanläggningar så då blir det lite enklare. Även om sådana proffsbackar också är längre. Och i augusti ska jag dessutom springa i alperna (med några av er!) så där finns också en och annan backe att ta sig an.

Ja det kommer ju bli bra det här!

åre kabin Åre backlöpning 1 åre kabin vandringsleder i åre åreskutan vandringsled åre höst traningsgladje.se Åreskutan

Några backar från bildarkivet. Alltihop från Åre. Nu ska jag utforska fler!

0