Det har varit en minst sagt regnig dag. Fast, i ärlighetens namn regnade det aldrig i Halmstad när vi lämnade. Men precis när vi körde in i nästa län så kom regnet – och det med besked. Sedan har det bara fortsatt och fortsatt. När vi kom fram till Stockholm hoppade jag i träningskläderna och begav mig mot Nordic Wellness Odenplan för att köra Indoor Walking och Vipr med Malmöinstruktören Johan.

Indoor Walking är jobbigt och ösigt och man kör på en mer avancerad form av crosstrainer. Johan satte ribban direkt med en laddad låt redan som uppvärmning och det blev bara än mer intensivt efter det. Rummet var kvavt och varmt och vi svettades som jag vet inte vad. Härligt! Mina fötter är inget fan av Indoor Walking för jag får nervkläm (Mortons) och lite ont men nu i efterhand har jag glömt av det. Efteråt körde vi Vipr. Inte min kopp med te, mest för att min kropp inte gillar det. Men det har jag också glömt såhär i efterhand. Det jag minns är en härlig träningskväll tillsammans med träningsglada vänner!

vipr concept

Johan, Jocke P, Annika och jag

0