Cykling alltså – bra grejer! I morse pumpade jag däcken och satte av med en ny destination i sikte: Café Gräddhyllan utanför Markaryd. Solen sken och vägarna var tomma, smala och slingriga och det mesta var allmänt toppen. Det är tredje passet på min Nishiki Limited och vi börjar känna varandra nu. Efter 3 cykelpass i strålande solsken har jag också en rejäl cykelbränna på benen… Efter 2.5 timmar på cykeln mötte jag upp med Grabben på Gräddhyllan och sedan fick jag skjuts hem.

Tipset om Gräddhyllan fick jag från två av deltagarna på vårt löparläger i Halmstad i våras. Supertack till er! Om du som läser har tips på fler mysiga caféer typ 6-12 mil från Halmstad så får du väldigt, väldigt gärna tipsa!

En fråga till: jag och Sportson Stockholm planerar för en tjejkväll i butik med mingel, mek och lite annat kul. Det svåra är att få till rätt datum! Jag tänker mig fredag, lördag eller söndag kväll (när butiken har stängt) under Lidingöloppshelgen – sista helgen i september (27-29/9). Kanske är det dessutom lite folk som vanligtvis inte är i Stockholms som också kan vara med då.

gräddhyllan café markaryd 2 gräddhyllan café markaryd 3 mini cooper cab 2 mini cooper cab bike rack 2

0