Gårdagen var allmänt fantastisk. Jag började ju med den här morgonjoggen och avslutade med den här dosen träningsglädje. Men därimellan gjorde jag fler fina saker. Väderprognosen lovade 30 grader – men regn och åska. Kanske var det därför det blev så bra. För värmen infriades – men inte regnet. Allt som blev av åskovädret var några enstaka droppar på mina solglasögon. Och sådant kan man ju leva med!

Efter frukost åkte vi ut till Tylösand och drack en kaffe på Bettans Bar. Vi blickade ut över havet som låg kav lugnt och såg nästan overkligt ut. Folk låg och solade trots grå moln men det var alldeles varmt i luften. Lite senare åkte vi ut till Särdals Kvarn för där säljs riktigt gott kokosvatten. Så pass gott att jag köpte en hel kartong med 12 liter så att jag kan ta med mig det norröver.

Eftersom det bara är några enstaka dagar kvar innan jag lämnar Halmstad så finns det vissa grejer jag liksom bara måste göra en sista gång. Att äta på Spis & Deli är en sådan grej. En “vitaminbomb” till juice, gott surdegsbröd, lax – mmmm! Medan vi satt där på uteserveringen så blev det istället för regngrått alldeles, alldeles soligt.

Innan vi gick hem för att ta det lite lugnt på balkongen så svängde jag inom Udda Tina för att köpa några av de bästa doftljusen jag vet. De kommer från Me & Friends på Österlen och är ekologiska sojavaxljus och har fantastiska namn så som “mjölk med honung”, “min trädgård, “soldränkt pion” och sådant. Jag köpte ett ljus med doft av “äpplen och apelsin” och ett annat som heter “plommon och sandelträ”. I vintras doftade min lägenhet magiskt av ljuset “chaite” från Me & Friends.

Tylösand 300 Tylösand 301 Tylösand 305 Tylösand 306 Bettans Bar Tylösand Bettans Bar

ecos coconut water

Spis Deli Halmstad Varberg

me & friends doftljus

0