Jag är lite osäker på om jag känner något som river i halsen, så jag tog en försiktig promenad i morse och har spenderat resterande tid av dagen med att inte göra särskilt många knop: lunchade på Spis & Deli (jag har inte ätit där på över en vecka nu…), köpte några böcker och åkte ut mot stranden. Jag försöker att inte vara ute i solen – och särskilt inte på stranden – mellan klockan 11-13. Ibland glömmer jag av tiden – men att ligga och steka när solen är som starkast är bara dumt för min del. Framåt klockan 14 rullade jag ut handduken och påbörjade min bok. Två dopp och väldigt, väldigt många sidor senare var klockan nästan 19 och solen var fortfarande förtrollande varm. Rätt så varmt var det också i havet kan jag meddela! Halsen har jag kurerat med glass från Riccardos. Den glassen har gjort mig kräsen, det är inte särskilt mycket annan glass jag äter nuförtiden. Yollibox har jag ännu inte sprungit på – men jag ser fram emot att göra den premiären också!

Halmstad 105Halmstad 102Halmstad 103

0