Hörrni, ett nytt podavsnitt ligger uppe sedan igår kväll! Den här gången pratar jag på temat årstid och träning. När är det egentligen roligast att träna? I början hänvisar jag till en grön dröm från Nordic Green Energy (grön el från sol, vind och vatten) och receptet på den hittar ni här. Passa på att gilla sidan också! På slutet spelar jag en cover på Pinks (ft Nate Ruess) låt Just give me a reason. Covern (Sam Tsui ft Kylee Cover) kan faktiskt vara snäppet bättre! Poden spelades in med det härliga sommarbruset från Österlen utanför fönstret. Oredigerat och spontant – precis så som Träningsglädje TALKS är tänkt att vara!

Under fliken pod i menyn ovan finns länkar och sådant! Och i samband med det här inlägget finns tips på bra appar för din mobil att lyssna på pod genom.

träningsglädje talks pod nordicgreen

0

I samarbete med Svenska Spel