Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Special Club

Vi räknar ner och nu har vi kommit till sista kvällen i Halmstad. I alla fall för min del. Resterande delen av sommaren spenderas norröver. Och det är ju lite sorgligt på sitt sätt. Det har varit fantastiskt sköna veckor i Halmstad och det har regnat vid 1.5 tillfällen. Hur galet är inte det!

Totalt sedan midsommar så har det regnat på mig 2 gånger. Gånger alltså. Inte dagar. Och precis som när man har det lite för härligt så undrar jag om det någonsin kommer att bli en sådan här bra sommar igen och så kan man absolut inte tänka utan att bli lite sorgsen. Jag har det alldeles för bra i mitt liv – hade det varit lite sämre hade jag tänkt betydligt väsentligare negativa tankar…

Imorse var jag ute och powerwalkade och stannade till på utomhusgymmet vid Friskis & Svettis för lite axelträning. Sedan åkte vi mot stranden – med undantag för ett besök på Electrolux Home där jag köpte en värstingblender inför mina storslagna idéer i höst. Havet var varmt och jag badade länge, länge och lyssnade på mitt senaste podtips som jag fått av den här tjejen: This american life. Bra och intressant och fängslande!

Till sist avslutade vi de här fantastiska veckorna i Halmstad med oxfilé och champagne. Jag gillar champagne (och bubbel såsom Cava och Prosecco i allmänhet) och köpte en flaska Special Club (rekommenderas – även om man inte alltid vet vad man får) efter att vi var på en champagneprovning på Systembolaget i våras. Sedan har den liksom bara legat och väntat på rätt tillfälle. Det kom ikväll – tillsammans med sol på balkongen och fina minnen från härliga dagar.

halmstad middag 1 halmstad middag 2 halmstad middag 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Champagne skall icke sparas för länge – bra där!

  Pigg&Duktig 2013-07-30 08:48:05 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Halloj Sara

  Jeanna har rådfrågat dig om lite tips och tankar inför vår podcast som snart ska spela in sitt första avsnitt – tack så mkt för råden!
  Jag har precis startat en egen pod också(Hälsa på dina villkor – tankar om hälsa) och i första avsnittet omnämner jag dig. Jag har länge tänkt att starta en podcast men inte riktigt vetat vad jag ska pratas om en timme i veckan, och hittade just träningsglädje talks där du fick mig att inse ”men vänta nu, jag kan spela in hur ofta eller sällan, hur korta eller långa avsnitt, jag vill” så jag slog slag i saken.

  Tack för en bra blogg en bra pod, och massa bra pepp!

  Vevve 2013-07-30 07:15:10 http://veronica.livskick.nu
  Svara
 • Annie: bästa bästa du! kram!

  admin 2013-07-29 23:06:34
  Svara
 • Om du kör lite fel- så vet du var vi är! Kram kör försiktigt !

  AnnieI 2013-07-29 22:56:52
  Svara
 • Pilla: nä, men nötmjölk!

  admin 2013-07-29 21:50:29
  Svara
 • Ska du göra en smoothie kokbok (dryckbok)?

  pilla 2013-07-29 21:26:05 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk