Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En dag till

En dag till utan träning – men med mycket träningsrelaterat ändå! Typ såhär menar jag:

1. Jag träffade Anna, Ingmarie och Therese för en lunch på Spis & Deli. Såklart. Var annars äter jag lunch i Halmstad? (En del på Barmezzo faktiskt – också)

halmstad 150 spis deli

2. På eftermiddagen var det dags för nästa fikahäng – och då med den här tjejen som ser till att få ihop alpresan om några veckor. Vi finslipade detaljer och längtade lite. Och drack lemonad ur gammaldags flaska och fikade på paj på mysiga Tillsammans som Jessan skrivit fint om.

halmstad 154 tillsammans nissanhalmstad 151 tillsammans drink halmstad 153 tillsammans café bar

3. Sedan promenerade jag bort till Sportson för att hämta min cykel som stod redo sedan ett par dagar tillbaka. Jag hade tydligen inte laddat den full nog inför min premiärcykling. Och gissa var sladden är? Yep. I Stockholm. Jag som vill cykla! Oh well…

nishiki carbon racer

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Go dag!

  Ingmarie 2013-07-26 21:39:42 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Vad mysigt du har det. Jag planerar att få med mannen på en roadtrip till Halmstad idag men det kan bli svårt att lyckas med. Jag vill också äta på Spis&Deli och idag och imorgon har vi barnvakt så det gäller att passa på.

  Jag har nästan lyssnat igenom alla dina poddar nu. Jag tar en då och då när jag behöver skärma av mig från världen. Du inspirerar verkligen.

  kram, dorro

  dorro 2013-07-26 11:25:48 http://www.dorro.se
  Svara
 • Det låter som du tagit tillvara på din dag även utan träning, härligt! Och tack för länkningen, visst är det ett mysigt ställe? Skulle lika väl ha kunnat vara i Majorna i GBG där jag bodde innan. Kram!

  Jess 2013-07-26 09:38:54 http://jessansworld.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger