Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Några dagens!

Dagens frukost: smoothie, grov smörgås med keso och avokado och en kaffe – på Tillsammans.

Dagens väder: sjukt varmt och solsken – precis som i princip alla andra dagar på min semester. Oddsen på det? Jag älskar den här sommaren!

Dagens strand: Lynga, inte lika länge som igår dock.

Dagens enda to do: lämna in cykeln för lite kik på Sportson Halmstad. Älskar att de fixar till grejer typ på studs. Fick sms om att allt var klart 3 timmar efter inlämning.

Dagens shopping: 2 gigantiska vattenmeloner – fick plötsligt sug när jag låg på stranden.

Dagens outfit: baddräkt från Speedo Sculpture-serien. Älskar snittet och detaljen i ryggen.

Dagens bok: Innan floden tar oss. Gårdagens bok hette Stål. Jag gillar böcker som består av livsöden i en rätt bister samhällsskildring. Det värsta jag vet är romantiserande av verkligheten, i böcker och på film. Ändå är det just det sista jag söker i livet – samtidigt som jag i allra högsta grad är medveten om verkligheten. Märkligt det där. Ska nog podda om det en vacker dag!

Dagens hälsostatus: okej. Det är bara för att jag är en tränande människa som jag märker att det inte är på topp. Jag har inte ont i halsen – men jag känner min kropp tillräckligt väl för att förstå att jag inte ska träna. Det kommer fler träningsdagar. Imorgon. Och dagen efter det. Och efter det. Och efter… ja ni fattar!

Speedo sculpture 1

Sportbränna! Och Speedo Sculpture!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] dagen och jag har fått en klassisk sportbränna. Ryggen har jag bättrat på en hel del sedan den här bilden och numer har jag även märken från tightsen som slutade strax under knäna. Oh […]

  Sista dagen | Träningsglädje 2013-09-08 23:32:12 http://www.traningsgladje.se/2013/09/sista-dagen-2/
  Svara
 • Precis som den ska vara, brännan alltså!

  Jennie 2013-07-24 17:18:20 http://www.traningsnarkomamman.com
  Svara
 • Snygg rygg! (Och brännan SKA ju vara lite sådär på sommaren! 😀 )

  Och oj, vad jag känner igen, ”hälsostatus: okej”. Haft så större delen av de senaste två veckorna och varit lagom bitter för att inte kunnat springa/cykla var och varannan dag. En ”icke-tränande” människa skulle dock inte tänka på det. Ligga i solen och flanera på bryggorna går ju alldeles utmärkt. 😉

  Malin 2013-07-23 18:28:38 http://www.malinstang.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk