Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gräddhyllan i Markaryd

Cykling alltså – bra grejer! I morse pumpade jag däcken och satte av med en ny destination i sikte: Café Gräddhyllan utanför Markaryd. Solen sken och vägarna var tomma, smala och slingriga och det mesta var allmänt toppen. Det är tredje passet på min Nishiki Limited och vi börjar känna varandra nu. Efter 3 cykelpass i strålande solsken har jag också en rejäl cykelbränna på benen… Efter 2.5 timmar på cykeln mötte jag upp med Grabben på Gräddhyllan och sedan fick jag skjuts hem.

Tipset om Gräddhyllan fick jag från två av deltagarna på vårt löparläger i Halmstad i våras. Supertack till er! Om du som läser har tips på fler mysiga caféer typ 6-12 mil från Halmstad så får du väldigt, väldigt gärna tipsa!

En fråga till: jag och Sportson Stockholm planerar för en tjejkväll i butik med mingel, mek och lite annat kul. Det svåra är att få till rätt datum! Jag tänker mig fredag, lördag eller söndag kväll (när butiken har stängt) under Lidingöloppshelgen – sista helgen i september (27-29/9). Kanske är det dessutom lite folk som vanligtvis inte är i Stockholms som också kan vara med då.

gräddhyllan café markaryd 2 gräddhyllan café markaryd 3 mini cooper cab 2 mini cooper cab bike rack 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja, gärna en träff i Stockholm den helgen – kul med ett datum som funkar även för oss icke-Stockholmare! För min del föredrar jag lördagen, men även fredagen funkar. På söndagen sitter jag på tåget söderut igen…

  Sara 2013-07-24 08:43:22
  Svara
 • Fredagen!! Ska springa på lördagen men vill lära mig allt man kan inför köp cykel

  Maria 2013-07-22 00:12:02
  Svara
 • Coolt, jag har två klienter i Markaryd. Det är inte så stort va? 🙂

  fitnesscoachen 2013-07-21 23:10:28 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Så roligt att du uppskattade Gräddhyllan. Vi har ju också ett annat café Stockhultsgårdens Teboden. Men det blir ju liknande väg dit då det inte ligger så långtifrån Gräddhyllan.
  Jag ska till stugan i Skummeslöv i veckan och tänkte att jag skulle prova några grejer som du tipsat om i Halmstad!

  Tina 2013-07-21 22:19:33
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk