Jag vaknade imorse och spenderade hela förmiddagen med känslan att jag hade tråkigt. Och att jag inte orkade göra något åt det. Och jag vet så väl att när det är så – och jag verkligen inte gör något vettigt – så blir jag förr eller senare på ruskigt dåligt humör. Grabben vet det också, så han var ivrig att få iväg mig för att göra något – ja vad som helst. Jag hade sedan Annika Sjöö lade upp det här passet tänkt att köra det men det blev liksom aldrig av. Men när jag satt i soffan som bäst och begrundade saker och ting så fick jag plötsligt fart under fötterna och begav mig ut för att köra ett relativt kort men intensivt fyspass. Jag modifierade det lite och körde amrap 20 minuter baserat på:

  • 100 hopp med hopprep (jag körde med speedrope vilket snärtade fint på benen när jag missade – men det är bra fart på repet)
  • 10 kliv på box
  • 10 rodd i multibalance trainer
  • 10 benböjshopp i multibalance trainer
  • 10 utfallssteg i multibalance trainer

Ett fint pass och att köra det amrap style var riktigt bra. Tiden gick FORT! Annika passade på att lägga upp ett till pass dagen efter som ser ut såhär. Monsterpass! Även Lofsan är riktigt bra på att lägga upp utmanande pass som man kan sysselsätta sig med på hemmaplan. Tack till er!

friskis och svettis

Friskis & Svettis utegym

färgglada tights 1

Tights, tröja och skor // Nike

Träningsredskap i påsar // Casall

0