Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Magisk sommarkväll

Den här kvällen är en av de magiska. Jag ser det på grannbalkongerna. Överallt grillas det tillsammans med inbjudna gäster och det skrattas och skålas. I parken mittemot spelas det musik. Nedanför joggas det. Men det gör det alltid – oavsett tid och dag och väder. På uteserveringen ett stenkast från balkongen sitter middagsgäster från tidig kväll och luften är ljummen och himlen är ljus.

Jag var ute på en återhämtningsjogg medan solen fortfarande var eftermiddagsvarm och jag märker att mina baksidor fått slita de senaste dagarna. De skriker inte av träningsvärk men de liksom suckar och pustar och gäspar vid ansträngning. Jag tog ett varv på 5:an på Galgberget och det var varmt men ändå smärtfritt: jag lyssnade på Carolina Neuraths sommarprat och jag kan rekommendera det (tillsammans med bl.a. Maja Ivarsson, Kristian Gidlund, Filip Hammar, Leo Razzak och Marta Ehlin). Jag ser fram emot fler intressanta sommarpratare – perfekt för en timmes träning i spåret.

Istället för att sitta ute i sommaren sitter vi just nu och kollar friidrott på TV – men alla dörrar är öppna och sommaren når verkligen ända in i lägenheten. Jag älskar det (men ja – jag erkänner, jag har ägnat hösten en och annan längtande tanke)!

halmstad nissastrand 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag håller med, vilken sommarkväll vi hade igår! Jag sprang runt Nissan (den där lilla skogsrundan som jag inte har en aning om vad den kallas) vid sjutiden igår och solen värmde på bra. Och vårt vardagsrum har helt enkelt fått flytta ut på balkongen, inklusive tvn om det är något att kolla på 🙂

    Jess 2013-07-21 09:37:42 http://jessansworld.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger