Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

20 minuter amrap

Jag vaknade imorse och spenderade hela förmiddagen med känslan att jag hade tråkigt. Och att jag inte orkade göra något åt det. Och jag vet så väl att när det är så – och jag verkligen inte gör något vettigt – så blir jag förr eller senare på ruskigt dåligt humör. Grabben vet det också, så han var ivrig att få iväg mig för att göra något – ja vad som helst. Jag hade sedan Annika Sjöö lade upp det här passet tänkt att köra det men det blev liksom aldrig av. Men när jag satt i soffan som bäst och begrundade saker och ting så fick jag plötsligt fart under fötterna och begav mig ut för att köra ett relativt kort men intensivt fyspass. Jag modifierade det lite och körde amrap 20 minuter baserat på:

 • 100 hopp med hopprep (jag körde med speedrope vilket snärtade fint på benen när jag missade – men det är bra fart på repet)
 • 10 kliv på box
 • 10 rodd i multibalance trainer
 • 10 benböjshopp i multibalance trainer
 • 10 utfallssteg i multibalance trainer

Ett fint pass och att köra det amrap style var riktigt bra. Tiden gick FORT! Annika passade på att lägga upp ett till pass dagen efter som ser ut såhär. Monsterpass! Även Lofsan är riktigt bra på att lägga upp utmanande pass som man kan sysselsätta sig med på hemmaplan. Tack till er!

friskis och svettis

Friskis & Svettis utegym

färgglada tights 1

Tights, tröja och skor // Nike

Träningsredskap i påsar // Casall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dorro: 🙂

  Klara: öppet för alla

  admin 2013-07-18 17:07:23
  Svara
 • Låter som ett kul pass! Kan vem som helst träna på utegymmet i Halmstad eller måste man ha kort hos Friskis & Svettis?

  Klara 2013-07-18 16:35:50
  Svara
 • Ojoj, verkar jobbigt men helt klart värt att testa. Tack för inspon!

  dorro 2013-07-18 15:54:50 http://www.dorro.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk