Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa idrottsstaden

Den här dagen började med moln och slutade med strålande solsken. Men den var faktiskt riktigt bra redan från början!

Eftersom det var molntråkigt ute bestämde jag mig för att sova länge. Vaknade till jordgubbsfrukost och föreslog backintervaller för Grabben som sa ja utan att tveka. 5 vändor uppför en skidbacke (89 kvar) senare var maxpulskvoten nådd och vi åkte vidare på utflykt.

Vi blev förmodligen dagens bästa kund på Särdals Kvarn där vi köpte sylt och te och grejer (jag bunkrade upp inför hösten!) och sedan körde vi vidare mot Äppelgården i Slöinge där vi fikade i äppellunden. Det var ungefär då som solen så lägligt började skina extra mycket. Så vi åkte mot några vänner som satt på terrassen på Solgården i Tylösand – vi kom dit lagom i tid för after beachen och bandet spelade i en ring för ikväll är det fight night på Tylösand. Vi satt där ett tag och pratade sommar och höst och allt därimellan och sedan åkte vi hem och åt middag på balkongen. Ett stenkast från oss spelar Sverige mot Italien och Halmstad är verkligen en av sveriges bästa idrottsstäder!

gräsmatta 1

äppelcafé slöinge 3 äppelcafé slöinge 5

äppelcafé slöinge 1

äppelcafé slöinge 2solgården tylösand 1

solgården tylösand 2

världens bästa lägenhet halmstad

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • […] är nog många som liksom jag följer Träningsglädje-Saras blogg, och en liten extra bonus för mig med den är när det kommer Halmstadstips. Här har vi […]

  Prins Bertils stig och långdistans-comeback | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max 2013-07-16 23:32:50 http://stellabystardust.wordpress.com/2013/07/16/prins-bertils-stig-och-langdistans-comeback/
  Svara
 • Efter 12 år med semester i Halmstad varje år (svärföräldrar med stiga, förstås) börjar jag så sakteliga känna staden (alldeles för sent!) tack vare alla dina tips. Sprang idag riktigt långt på prins Bertils stig för första gången inspirerad av tidigare inlägg från dig och jag fortsätter suga i mig av tipsen.
  Särdalskvarn var vi på igår, grymt mysigt!

  Life of Lisa 2013-07-16 23:19:55
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk