Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Adidas Adios Boost

Grabben springer enbart i Adidas och han dammsuger nätet efter var han ska köpa dem – vissa modeller anländer aldrig Sverige. De mest långväga skorna kommer från Japan och hur han förstod deras webshop vet jag inte. I mailkonversationen som han hade med japanerna framkom det att de var ungefär lika bra på engelska som han på japanska. Men skorna kom fram och står sedan i senvintras prydligt uppradade bland alla andra Adidasskor. Många bland dem är mina – jag är också ett fan av Adidas löparskor och har många gånger deklarerat min kärlek till Marathon 10-modellen.

Några varianter som Grabben tokgillar men som är betydligt enklare att få tag på är Adidas Boost (Boost är materialet i mellansulan). Det finns flera olika modeller av Boost från Adidas – först ut var Energy Boost och som en av de senare modellerna kommer Adidas Adizero Adios Boost. Den senare har funnits att köpa på en del loppmässor där Adidas är sponsor men kommer också att komma till butik inom kort.

Jag har ett par vanliga Adios sedan förut och älskar dem. Nu har jag också ett par Adios Boost  (tack Adidas!) och vet att jag kommer älska dem med. Jag sprang med dem på bana igår och de känns lätta och smidiga och varken för hårda eller för mjuka. Där de är mjuka är de definitivt inte svampiga vilket jag upplever att mjuka skor tyvärr ofta är. Under foten känns de genomtänkta – de är inte helt platta utan är lite uppbyggda under framfoten där jag tycker att det behövs – samtidigt har skon ett skönt dropp som gör att de känns förväntansfulla och pigga redan när vi står i hallen. När vi springer är känslan angenäm. Skon bara är. Precis så som skor ska vara. Nästa gång springer jag med dem på asfalt!

adidas adizero adios boost

Adios Boost i herrmodell till vänster – och dammodell till höger

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Å nej jag skrev fel länkar, blippar från mobilen!! Här är korrekt: www.iform.se/blogg/motivationsbloggen/kangoo-jumps och www.iform.se/blogg/motivationsbloggen/kangoo-jumps-part-2

  www.majjalundh.se 2013-07-16 20:58:36 http://www.majjalundh.se
  Svara
 • Sara, din pod är toppen!! (: du nämnde i den att du kör träning i samma bana just nu och om du vill pröva något nytt på dina fötter så tycker jag att kangoo jumps är skoj! Träningsupplevelse. Speciellt en solig sommarkväll. Jag har inlägg om det på min blogg här: www.iform.se/blogg/motivationsbloggen/kangoojumps och www.iform.se/blogg/motivationsbloggen/kangoojumpsparttwo

  www.majjalundh.se 2013-07-16 20:51:25 http://www.majjalundh.se
  Svara
 • Jag gillar också Adidas, kör med Tempo jag! Men det finns ju väldigt många modeller att testa! Har ett par knallröda som ”vanliga” skor, är det Adios kanske?

  Karin Tri - triathlon 2013-07-16 13:34:49 http://www.karintri.com
  Svara
 • Spännande! Hur är de i storlek? Tänker mest på bredden, är de breda eller smala? Har pinnfötter och svårt att hitta skor som jag inte drunknar i.

  Anna (orka mera) 2013-07-16 11:39:53 http://piggelina.se
  Svara
 • Jag köpte mig ett par feather i vintras och jag älskar dem, använder dem på alla mina intervallpass. Magi för fötterna!

  fitnesscoachen 2013-07-16 11:27:59 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • hej! Vad har du för skostorlek om man får fråga? Jag köpte ett par snygga adidas marathon 10 i gult i USA i våras, sprang med den en gång och fick superont i fötterna. Kändes sköna i butik men det är helt enkelt inte min typ av sko. (Mizuno är det ENDA löparskorna jag trivs i 😉 Om det är rätt storlek får du dem gärna, just nu använder jag bara dem till att gå i skogen med hunden. Mest en chansning pga storleken 🙂 skicka ett privat mail om det är intressant 🙂

  Emma 2013-07-16 11:02:34
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk