Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vrenningebacken

6 vändor uppför en skidbacke är gjorda. Jag har 94 kvar. Det kan ju låta som ett hiskeligt antal men egentligen är det bara 10 tillfällen med 10 vändor uppför en skidbacke. Det är bara det att rask gång och löpning uppför skidbackar gör stora saker med benen. Jag kände det tydligt idag: hur matt jag kände mig mot slutet. Inte i hjärtat och flåset – men krämen i benen. Obefintligt mot slutet!

Inte nog med att jag körde mitt första riktiga backpass idag: jag sprang också! Inte alla vändor uppför backen, men några. Och vaden trivdes fint med det! Jag har fått förhållningsorder om att träna intensivt och hårt med min vad: intervaller, backpass – you name it. Och det är precis vad jag ska göra! …och så ska jag varva hårda pass med att rulla vaderna på rulle.

Vrenningebacken 6 Vrenningebacken

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] för att få till ett bra träningspass. De är bara marginellt kortare och lite flackare än Vrenningebacken i Halmstad som jag körde mina första pass […]

  50 skidbackar | Träningsglädje 2013-09-24 18:18:33 http://www.traningsgladje.se/2013/09/29764/
  Svara
 • […] att göra den här utmaningen i fjällmiljö jämfört med minibackarna söderöver. I Halmstad tog en vända uppför skidbacken bara några minuter – här tar det typ en timme att komma uppför (och nedför). Visserligen […]

  Soligt på toppen! | Träningsglädje 2013-08-05 21:42:18 http://www.traningsgladje.se/2013/08/soligt-pa-toppen/
  Svara
 • Jag har ju två slalombackar nästan i kvarteret, så rent teoretiskt är ju din härliga idé skitlätt för mig att hänga på. Rent teoretiskt alltså… 🙂 Kör hårt!

  Jag lyssnade förresten på några av dina poddar idag när jag sprang längre än nånsin, det var perfekt att ha i lurarna! Tackåbock!

  Jojohanna 2013-07-10 22:16:59 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Åå Vrenningebacken tar där den ska 😉 4 vändor har det blivit för mig i den. Nu håller inte benen längre tyvärr. En annan backe (kortare men ganska ”brant”) är skidbacken i Torup. 4 Mil från Hstad. 2 mil (?) från Oskarström 🙂

  Rebecka 2013-07-10 21:12:45 http://reebbbeckas.wordpress.com
  Svara
 • Gött jobb!!

  fitnesscoachen 2013-07-10 20:19:26 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Heja heja! Bra jobbat där!

  Karin 2013-07-10 19:23:47
  Svara
 • Ser ut att vara en bra backe – dvs inte för brant så att man måste gå. Men branta backar har en tendens att se så plana ut på bild. märkligt det där.

  Annika - strongday.se 2013-07-10 17:53:07 http://strongday.se
  Svara
 • Gu vilken natur!

  Jeanna 2013-07-10 17:05:27 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Bra jobbat! Själv körde jag fem i torsdags förra veckan och hade träningsvärk i vaderna till i måndags. Körde fem nya i samma backe igår, drog på mig kompressionsstrumpor när jag kom hem och känner inget idag. Betyder kanske att jag måste öka antalet nästa gång.

  @marrre1 2013-07-10 16:35:45
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger