Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa tiden för sömn

God morgon från Kafferosteriet på Österlen! Jag ska visa er några bilder härifrån lite senare – men jag kan redan nu berätta att vi sovit gudagott i sköna sängar. En grej som jag är så himla stolt över det senaste halvåret är hur jag lyckas komma i säng tidigt de flesta kvällar. Jag har tagit till mig mycket av det jag fått berättat för mig: att kroppen återhämtar sig som bäst mellan klockan 22-02 och att det är då vi behöver sömnen som mest. Det har gett mig ”därför” på frågan ”varför” vad gäller sömn. Jag har ju alltid vetat att man behöver typ 8 timmar – men det spelar också roll när man sover. Och nu när jag väl går och lägger mig i tid så känns allting faktiskt mycket bättre: jag är piggare, det är enklare att komma upp tidigt på morgnarna och de där morgontimmarna är ljuvliga och alltför härliga för att missa. Fantastiskt bra grej som jag klappar mig själv på axeln för!

Tills dess att vi checkat ut från Kafferosteriet får ni några bilder från gårdagen i Vitemölla – ett ljuvligt ställe att åka långsamt, långsamt igenom (av exakt samma anledning som Baskemölla):

österlen 2 vitemölla österlen 5 vitemöllaösterlen 7 vitemölla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nyttig läsning ang sömn och kul att höra om just dina erfarenheter! Jag lägger mig för sent varenda kväll och styr inte uppstigningen själv utan har ett par levande väckarklockor… Ska ta mig en liten funderare här.

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-07-09 17:11:26 http://www.missagda.se
  Svara
 • Åh ljuvliga, ljuvliga foton!
  Vi ska ner till Österlen om ett par veckor. *längtar*! 🙂

  Rund är också en form! 2013-07-09 11:51:21 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Vad fint det ser ut! 🙂 Och jättebra motivation där kring sömnen…det är verkligen något jag själv behöver ta tag i och komma till rätta med.

  FitnessByMe 2013-07-09 11:40:06 http://www.ftnsbyme.blogspot.se
  Svara
 • Med snyggskorna på 😉

  Sara Borg 2013-07-09 09:54:19 http://saraborg.blogspot.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk