Är jag den enda som inte har en SodaStream eller? Trenden har helt gått mig förbi men jag blir ofta serverad bubbelvatten ur SodaStreamflaska när jag är bortbjuden. Ibland blir det minderalvatten på köpeflaska men det verkar ju onödigt att bära hem litervis med vatten från affären.

Hur som helst. Nu kan du vinna en röd SodaStream med några tillhörande Natural Flavor Essence-smaker hos mig! Smakerna innehåller inget socker, färgämnen, konserveringsmedel eller onödiga sötningsmedel utan är gjort på naturliga ingredienser! Vilka smaker som är godast är upp till dig som vinnare att avgöra – det kit du får innehåller några olika sorter!

Skicka ett mail till traningsgladje at gmail.com senast 12:e juni med namn och adress och vilken smak på vatten du tror skulle bli allra godast! Vinnaren meddelas via mail.

Natural Flavor Essence

 

0