Nu är det dags att lämna skärgården i Roslagen för att åka vidare norrut. Gårdagen var en riktig höjdardag som avslutades med middag på Söderströms Veranda i Öregrund. God mat och fint sällskap! Det föregicks av bakluckeloppis i Norrskedika inför vilken vi samlat ihop en massa grejer vi inte använder. Jag har plockat ihop prylar i flera månader! Det var en lång dag på en gigantisk grus- och gräsplan och det brände rejält på huden i solskenet. Vi var lite osäkra på hur pass bra det skulle gå och gjorde vi en minimal vinst skulle vi äta på pizzeria – men gjorde vi bra affärer så skulle det bli finmat. Det blev det senare – tur det!

Och träningen då? Tja. Vaden mår rätt så fint och jag har inte hunnit längta efter löpning ännu. Men det blir ett gäng träningspass på min nya destination!

Söderströms veranda Öregrund 2 Söderströms veranda Öregrund 3 Söderströms veranda Öregrund 4 Söderströms veranda Öregrund 5 Söderströms veranda Öregrund 6 Söderströms veranda Öregrund 8

 

0