Just ja, det finns regn här i semesterparadiset också. Vaknade till droppar på rutan och fick tänka om. Rörlighetsträning på gräsmattan blev för blött men jag öppnade dörren och mjukade upp ryggen med sjön som utsikt och fågelkvitter som sällskap. Och sommar i P1 med Maja Ivarsson från häromdagen.

Jag tycker att Linus Johanssons rörlighetsövningar som han presenterar på sajten Din Träning (synd att man inte kan direktlänka till respektive övning bara – det hade varit lite mer internetfunktionellt – men klicka här och välj ”rörlighet” som träningsform), är bra. Jag brukar välja ut några stycken och göra 10 av varje. Så jäkla kul med rörlighet är det nämligen inte – däremot nödvändigt. Och i mångt och mycket tycker jag att ”rörlighet” passar mig bättre än ren och skär yoga.

east 15 sommar

east 16 sommar

east 17 sommar

0