Imorse presenterade Casall sitt nya koncept HIT: high intensity training. Det var lika mycket fokus på träning som utrustning och kläder och för träningsfantasten är HIT ett himmelrike. Kul träningsredskap som gör passet både tufft och roligt.

Casalls visningar är någonting utöver det vanliga: snygga, proffsiga och inspirerande. Ett fantastiskt danscrew med Jennie Widegren i spetsen framförde en mashup mellan träning och dans och akrobatik som var riktigt häftigt och som förstärkte budskapet med HIT: rolig och tuff träning som ger resultat.

Högintensiv träning är inget nytt men det som Casall kommer med genom HIT-konceptet är tillgängligheten för alla att träna oberoende av gym eller träningscenter. I serien finns till exempel sandsäckar, slädar att dra, fallskärm att springa med, viktväst och olika slags rep och grejer. Redskapen erbjuder bra förberedande träning för många olika typer av idrotter och kommande prestationer och erbjuder definitivt en utmaning både konditions- och styrkemässigt.

Jag lämnade Casallvisning superinspirerad och träningstaggad. Och dessutom i taxi eftersom jag passade på att låna hem många av redskapen. Jag hoppas kunna testa dem i Halmstad nu i helgen!

Casall HIT lanseras i butik i september och kompletteras då också med en Casall HIT-app så att man får inspiration om vilka övningar man kan göra med respektive redskap. Casall har sedan tidigare träningsappen Casall T.O.D.

CASALL HIT 1

CASALL HIT 2

CASALL HIT 4

CASALL HIT 5

CASALL HIT 6

CASALL HIT 7

CASALL HIT 8

CASALL HIT 9

CASALL HIT 10

CASALL HIT 11

CASALL HIT 13

CASALL HIT 14

 

0