Allmänt

Argan oil

Hetaste oljan just nu? Arganolja! Man kan tydligen äta den (sänker kolestrolet och sägs motverka cancer till exempel) men även använda på huden. Tydligen ska den vara rik på vitamin E och lugna irriterad hud. För några veckor sedan fick jag hårprodukter från DermOrganic med arganolja. Strax efter det fick jag en bodylotion från mina f.d. arbetskollegor. Den innehöll – tadaa – arganolja och kommer från Kiehls. Dofterna är lugna och harmoniska och påminner lite om spa. Håret blir mjukt och glansigt och huden mjuk och len utan att bli sådär bodylotionkladdig som jag ogillar. Bra grejer att hålla utkik efter om du är på jakt efter produkter att skämma bort dig med.

PS. Det blir inga fler produktinlägg nu på ett tag. Jag är på ett plan på väg till Oslo just nu. Mycket Norge utlovas. Jag har höga förväntningar!

argan oil 1

argan oil kiehls

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helena
  June 19, 2013 at 11:43 am

  Har också produkterna från DermOrganic – älskar dem!!!

 • Reply
  Nellie
  June 19, 2013 at 7:56 pm

  Oj, här har det varit full aktivitet! :) Arganolja låter intressant och går helt i linje med min intällning till skönhetprodukter. Ha det bra i Norge! Jag ser fram emot rapport därifrån…

 • Reply
  Annie
  June 19, 2013 at 8:20 pm

  Just nu? :) gammal som gatan. Bra massageolja också ! används mycket i Marocko och sant är mkt spaig! Ha det bäst i Norge!!!

 • Reply
  admin
  June 19, 2013 at 10:46 pm

  Helena: jag med!

  Nellie: massor med rapporter kommer!

  Annie: ja, gammalt är det ju – men det har ju inte snackats så mycket om det.

 • Reply
  foodclean
  June 20, 2013 at 7:25 am

  Jag har också det schampot. Köpte det för 1a gången sist jag var hos frissan.

 • Reply
  Lina
  June 20, 2013 at 8:22 am

  Titta extra noga på min nya hårolja som blivit favoriten, och visst innehöll den också arganolja! Men det är förstås skillnad på olika varianter, för min känns inte alls naturlig, doftar ganska starkt av kemikalier. Men fungerar gör den! Jag borde testa på schampoot också!

 • Reply
  Minatraningstajts
  June 20, 2013 at 10:17 am

  Den här har jag sett förut, men nu blir jag sugen på att testa. Ännu mer sugen på att läsa om Norge dock. Like!

 • Leave a Reply